Registratiecode M-Klaver

klaverjassen paypal ideal

Direct een Registratiecode
Klaverjassen op CD

Klaverjassen leren met deze cursus

Tijdelijke oplage:
M-Klaver op CD
+
Klaverjas E-Book (PDF)
(€ 17 )

Klaverjasverenigingen

Klaverjassen online

nieuwsbrief

Spelsituaties

 

English
Klaverjassen op twitter Klaverjassen op YoutubeKlaverjassen Feed facebook klaverjassen

© 2002-2012, Martin Beck
Disclaimer Privacy Algemene voorwaarden

Mogelijkheden klaverjassen M-Klaver

Klaverjassen op de Amsterdamse of Rotterdamse variant

Klaverjassen is onder te verdelen in twee varianten, het Amsterdams klaverjassen en het Rotterdams klaverjassen. Ondanks dat de meeste klaverjasregels van deze twee klaverjassystemen hetzelfde zijn, is het klaverjasspel toch anders. M-Klaver speelt zowel de Rotterdamse klaverjasvariant, als de Amsterdamse klaverjasvariant. Het klaverjassysteem is eenvoudig in te stellen.

Klaverjas met Troef draaien of Troef kiezen

Klaverjassen wordt op veel verschillende manieren gespeeld. Het begin van het spel wordt ook op verschillende manieren gespeeld. M-Klaver ondersteunt de volgende 3 manieren om met het klaverjassen te beginnen:

 • Troef draaien. De computer bepaalt welke kleur Troef is (Het eerste spelletje is dat Klaveren). De spelers mogen dan ieder op hun beurt vertellen of ze het spel willen aannemen.
 • Troef kiezen, heeft de speler die het spel moet aannemen, de keuze om een Troef kleur te bepalen. Hij moet één kleur kiezen hij mag niet passen.
 • Troef kiezen met passen. Dit klaverjassysteem gaat hezelfde als het bovenstaande alleen mag de speler nu ook passen.

Klaverjassen met eenvoudige bediening

M-Klaver is zowel met de muis als het toetsenbord te spelen. Sommige mensen klaverjassen liever met de muis andere klaverjassen liever via het toetsenbord. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking kan het voordelen bieden dat het spel volledig te spelen is met het toetsenbord of de muis!

De installatie van M-Klaver op uw PC is ook eenvoudig en gebeurt aan de hand van een Nederlandstalige installatie wizard. Na de installatie is er de mogelijkheid om een filmpje te zien hoe u met M-Klaver aan de slag moet.

Klaverjassen M-Klaver: overige mogelijkheden

 • Meekijken met de klaverjas kaarten van uw Tegenstanders,
 • Vraag uitleg aan uw tegenstanders over hun klaverjasspel,
 • Klaverjassen over internet en netwerk,
 • Zelf spelen met meerdere spelers klaverjassen,
 • Highscores klaverjassen bijhouden,
 • Statistieken,
 • Hint vragen om verder te klaverjassen,
 • Uitgebreide help over klaverjas,
 • Slagen terugzien van gespeelde kaarten,
 • Kijken welke kaarten er nog in het spel zitten(uitschakelbaar),
 • Nederlandstalige installatie wizard,
 • Het laatste nieuws van klaverjasspel M-Klaver met 1 druk op de knop online voorhanden,
 • Terug zetten om uw fouten goed te maken,

Klaverjassen M-Klaver Screenshots

In het screenshot gedeelte van de site kunt u zien hoe het spel er uit ziet en hoe een aantal van deze mogelijkheden worden gebruikt om te klaverjassen. Hier staan de schermafbeeldingen die de verschillende mogelijkheden van het klaverjasspel M-Klaver duidelijker maken.

Leren klaverjassen

Er zijn ook een aantal mogelijkheden speciaal ontwikkeld om beter te leren klaverjassen. Bijvoorbeeld een hint of uitleg over een bepaalde slag vragen. Het klaverjasspel M-Klaver legt dan uit waarom er een bepaalde kaart wordt opgegegooid. Er is ook een cursus klaverjassen verkrijgbaar die samen met M-Klaver gebruikt kan worden om het klaverjassen onder de knie te krijgen. De klaverjascursus is hier te vinden.

Toegang tot alle klaverjas functionaliteit

Niet alle hierbovengenoemde klaverjas functionaliteit is gratis toegangkelijk. Voor een aantal mogelijkheden is een registratiecode vereist. Door deze code in te voeren krijgt u toegang tot de extra mogelijkheden. Welke mogelijkheden u precies wel en niet heeft staan ook op de registratiepagina.

Tot slot

Meteen aan de slag met het klaverjassen kan natuurlijk ook! Klik hier om klaverjasspel M-Klaver gratis te downloaden.

Wat er in toekomstige versies van klaverjasspel M-Klaver komt te zitten kunt u zelf bepalen, door uw�suggesties�online kenbaar te maken.